Akaun neegel.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.
MENAWAR SAKIT LUTUT, SENDI & OTOT DENGAN SEKALI SAPUAN

AWAS!! Rahsia ramai individu yang menderitai sakit lutut yang menggunakan produk kami lega dari sakit lutut. 

NAK MELEGAKAN SAKIT LUTUT?


KETAHUI BAGAIMANA 

Sakit Lutut Lega dalam Beberapa Hari

Sakit Lutut Lega Tanpa Makan Ubat

Sakit Lutut Lega Tanpa Suntikan

Sakit Lutut Lega Tanpa Pembedahan

Sakit Lutut Lega dengan Cara Mudah
Apa itu SAKIT LUTUT (SENDI LUTUT)

Sakit sendi lutut  adalah masalah sendi yang paling biasa ditemui. Pelbagai peringkat usia boleh meghadapi masalah sakit lutut (sendi).  Secara umumnya, sakit lutut   merupakan penyakit di mana lapisan rawan pada permukaan tulang sendi menjadi haus, nipis dan rosak, lantas mendedahkan permukaan tulang dan menyebabkan geseran antara permukaan tulang, serta pembentukan ‘duri’ tulang (spur) pada hujung-hujung tulang.


Tanda-tanda  SAKIT LUTUT (SENDI LUTUT)

Gejala-gejala yang kerap dialami oleh pesakit adalah seperti sendi membengkak, sakit panas dan sukar untuk digerakkan. Aktiviti-aktiviti harian menjadi terbatas seperti mencangkung, melutut, duduk di atas bangku dan kadang-kadang sakit tersebut menjadi bertambah serius. Pesakit juga akan merasa sakit dan sukar untuk digerakkan apabila ingin bangun dari kerusi dan mula berjalan. Apabila doktor memeriksa sendi anda, tanda-tanda yang didapati adalah seperti sendi menjadi sakit pabila digerakkan atau disentuh. Terasa geseran dan bunyi kasar semasa bergerak. Tanda-tanda ini menunjukkan kehilangan lapisan rawan pada permukaan sendi lutut. 

Sumber: http://dr.hidayat.com/sakit-sendi-osteoartritis-simptom-diagnosis-dan-rawatan-2/. Accessed on 17 Feb 2017 05:34:35 GM


AKIBAT SAKIT LUTUT (SENDI LUTUT)

SAKIT LUTUT memang menyiksakan. Kualiti hidup kita akan merudum. Kita tak dapat nak melakukan aktiviti seharian kita ... nak solat pun susah ... nak melakukan kerja-kerja rumah pun sukar ..  nak berjalan sakit ... nak naik tangga patah lagi .... nak berlari main kejar-kejar dengan anak atau cucu? Jangan mimpi .. in your dream lah .... lebih menyakitkan hati atau menyedihkan, hubungan dengan pasangan pun akan teruk terjejas. Pendek kata, kualiti hidup kita terjejas dan kita memang akan stress sangat bila ada masalah SAKIT LUTUT.

SARANAN & NASIHAT

Makanya, mereka-mereka yang mengalami masalah SAKIT LUTUT perlu segera menyelesaikan masalah mereka. Kalau terus dibiarkan masalah SAKIT LUTUT berpanjangan, dikhuatiri ianya akan menjadi semakin teruk dan semakin menjejaskan kehidupan seharian kita. Ketidakselesaan ini semuanya akan berlaku, jika kita tidak mengubati sakit lutut dengan segera.  


Cepat-cepat cari PENAWAR SAKIT LUTUT bagi meningatkan kembali kualiti kehidupan kita. Sebenarnya terdapat pelbagai kaedah yang boleh menjadi PENAWAR SAKIT LUTUT. Ada yang berkesan, ada yang tidak, ada yang mahal ada yang murah.


PENAWAR SAKIT LUTUT

Ubat penahan sakit  

Suntikan  

Pembedahan UBAT PENAHAN SAKIT


Tapi tahukah anda, ada bahayanya jika terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit?. Menurut Pengarah Klinik Pakar, Hospital Mount Elizabeth Singapura, Dr Alex Yeo,  penggunaan ubat tahan sakit secara berpanjangan boleh menyebabkan kesan sampingan dan member bahaya kepada tubuh badan. Antara kesan sampingan dan bahayanya pada tubuh badan kita ialah kesan kepada Kulit, Usus, Ginjal (Buah Pinggang) dan Hati. 

SUNTIKAN LUTUT 


PEMBEDAHAN LUTUT

Kami ini memperkenalkan kaedah melegakan SAKIT LUTUT dengan dengan cara yang paling mudah & segera.  NEEGEL


NEEGEL adalah PENAWAR SAKIT LUTUT yang MESTI anda guna. NEEGEL terbukti berkesan dan mujarab dalam membantu  menyelesaikan masalah SAKIT LUTUT. Ia nya berkesan  melegakan Kesakitan lutut  hanya dalam beberapa hari dan dengan beberapa SAPUAN sehari. InsyaAllah.KEGUNAAN & MANFAAT  NEEGEL  

NEEGEL membantu menjadi PENAWAR SAKIT LUT

NEEGEL melegakan SAKIT LUTUT dengan cara yang paling mudah & segera.

NEEGEL tiada risiko kesan sampingan yang bahaya.

NEEGEL hanya perlu disapu  pada kawasan yang sakit beberapa kali sehari (ikut keperluan).
NEEGEL tiada risiko kesan sampingan yang bahaya.

NEEGEL mudah dan cepat diserap untuk member kesan segera.

NEEGEL member kesan SEJUK yang melegakan, tanpa rasa pijar atau panas.
NEEGEL dating dalambentuk ROLL-ON, maka ianya tidak melekit atau mengotorkan tangan.

NEEGEL  adalah SUCI dan boleh dibawa SOLAT.

NEEGEL  sesuai digunakan bagi semua kategori Umur & Jantina 
NEEGEL diformulasi khas dengan Ekstrak Pokok Pine & Menthol.


DESKRIPSI PRODUK

Isi Kandungan: 60 ml

Untuk kegunaan 1-3 bulan

 


TESTIMONI


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun kesan mungkin berbeza mengikut individu dan keadaan dan kesihatan pengguna. Hanya untuk kegunaan LUARAN.Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun kesan mungkin berbeza mengikut individu dan keadaan dan kesihatan pengguna. Hanya untuk kegunaan LUARAN.Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun kesan mungkin berbeza mengikut individu dan keadaan dan kesihatan pengguna. Hanya untuk kegunaan LUARAN.Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun kesan mungkin berbeza mengikut individu dan keadaan dan kesihatan pengguna. Hanya untuk kegunaan LUARAN.


Jangan bertangguh lagi. Dapatkan produk  kami SEKARANG juga. Kenapa SEKARANG?

Sebabbbb ...... jeng jengg jenggg  ... sekarang kami ada OFFER !!!!!!!!OFFER

Jika nak JIMAT, BELI SEKARANG!


Set Kombo (2 unit) = RM160.00 (Jimat 33.3%)
Set Promo 1 unit = RM90.00 (Jimat 25.0%)
Harga Asal = RM 120.00


Beli lah Pakej Kombo 2 unit NEEGEL. Hadiahkan satu buat ibu dan satu buat ayah tersayang. Ketahuilah, walaupun NEEGEL bukanlah satu hadiah yang mewah, tapi percayalah, ibu dan ayah tersayang pasti akan sangat2 berbesar hati menerima hadiah dari anda. Pasti mereka akan tersenyum gembira. 


AMARAN:
Sehari anda bertangguh bermakna anda sedang menyesakkan dan menyusahkan diri anda sendiri. Hari-hari mengeluh masalah SAKIT LUTUT tetapi tiada tindakan positif yang diambil. Beli sekarang PENAWAR SAKIT LUTUT  keluaran syarikat kami ini, anda pasti akan sangat-sangat berpuas hati. 


KENAPA MESTI BELI DENGAN KAMI?

ONLINE SELLER semenjak 2010 
Syarikat BERDAFTAR dengan SSM (LLP00011LGN)
TRUSTED seller
JAMINAN SAMPAI (jika tidak sampai kami hantar sekali lagi atau wang dikembalikan).


 


Image result for WHATSAPP

013 784 3044  
NIKIDA SYNERGY 
 Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk OFFER LAGI!!!!

Jika nak FREE GIFT istimewa, BELI SEKARANG!

Isi Borang Order di bawah.