Akaun neegel.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

KRIM RAWATAN MASALAH ECZEMA, PSORIASIS, KURAP, PANAU, RUAM, KULIT KERING DLL

KRIM RAWATAN MASALAH ECZEMA, PSORIASIS, KURAP, PANAU, RUAM, KULIT KERING DLL

AWAS! MERANA kerana Eczema? Anda Mahukan Krim Eczema / Krim Ekzema  / Krim Gatal atau Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal? Anda Harus Baca Sehingga Habis!


NOTA: Ini bukan produk ajaib, mahupun produk kecantikan. 

AZABNYA  ECZEMA  HANYA  TUHAN  SAHAJA  YANG  TAHU…

Ramai yang hampir berputus asa dan sangat kecewa serta sedih kerana sudah habis ratusan malah ribuan ringgit tetapi Eczema tidak juga sembuh.  


Biar saya ceritakan serba sedikit tentang Masalah ECZEMA / EKZEMA yang agak ramai penghidapnya di Malaysia dan sukarnya mencari Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal atau Krim Eczema / Krim Ekzema / Krim Gatal yang mujarab.


Dermatitis Atopik (Eczema / Ekzema / Gatal Kulit ) merupakan masalah radang gatal pada kulit. Ianya berkekalan dan agak kronikWalaupun masalah ini boleh datang dalam berbagai bentuk dan rupa, ianya kebiasaan datang dengan bengkakkemerahan, kulit kering merekah dan kulit gatalKegatalan mungkin terjadi lebih teruk jika digaru dan mendatangkan masalah jangkitan dan radang yang lebih serius.

Apabila lapisan kulit atas terkoyak (luka), bahagian ini akan lebih senang dijangkiti bakteria, terutama sekali bakteria Staphylococcus Aureus.   Rasa Pedihkeluar Air Bernanahdan meningkatkan risiko Parut  apabila Masalah Eczema / Masalah Ekzema / Kulit Gatal ini sembuh. Ini yang ingin kita elakkan! 

Untuk mengatasi Masalah Eczema / Masalah Ekzema / Gatal Kulit  ini, anda perlukan penyelesaian yang dapat melegakan kulit dengan cepatmengelakkan kegatalanmembunuh bakteria, dan mengurangkan radang.


ANDA / TERSAYANG ADA MASALAH ECZEMA  / EKZEMA SEPERTI INI?
ALLAH !!!! PEDIH NYA .... RENGSA NYA ... SENGSARA NYA .... SEMBOHKANLAHYA ALLAH !!!


TAHUKAH ANDA


Kajian mendapati hampir 10% Bayi berumur 3 hingga 6 bulan mengalami Masalah Eczema / Masalah Ekzema / Gatal Kulit, 40% berlaku pada Bayi yang berumur 18 bulan ke atas dan 60% di kalangan Remaja.

 • Masalah Eczema / Masalah Ekzema / Gatal Kulit  pedihnya tak tertahan terutama apabila terkena peluh. Makin digaru, makin banyak pula yang tumbuh sehingga kadangkala menjadi kudis besar. Bila terlalukerap menggaru, kulit menjadi luka berdarah dan pedih. Orang dewasa pun rasa BISAnya Masalah Eczema / Masalah Ekzema / Gatal Kulit  ini, anak-anak apatah lagi.

Anda dah puas menahan sengsara dan menangis menderitai Masalah Eczema / Masalah Ekzema / Gatal Kulit anda ni?


BERI KAMI PELUANG BANTU ANDA ATASI MASALAH ECZEMA / MASALAH EKZEMA / GATAL KULIT YANG ANDA DERITAI


Lihat TESTIMONI kami. Semua mereka ialah antara yang pernah mengalami pelbagai masalah kulit yang merengsakan. Mereka juga seperti anda pernah mencuba berbagai bagai cara untuk merawat masalah kulit mereka. Malah mereka memang skeptikal dengan pengiklanan sebegini. Alhamdulillah, setelah gunakan cara ini, masalah mereka semakin sembuh dan terkawal.  Mereka juga sudah berpuas hati. Dari sekecil masalah Kurap & Panau, sehingga ke yang lebih dasyat seperti masalah Eczema / Ekzema, Gatal Kulit Kronik Psoriasis Jangkitan Bakteria & Kulat dapat dikawal. Penggunaan Krim Eczema / Krim Ekzema / Krim Gatal & Krim Untuk Psoriasis sebagai Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal akhirnya membuahkan hasil dan akhirnya membenarkan kegembiraan mereka dikongsi dengan anda semua dalam bentuk testimoni!

 
"F" mengalami serangan Eczema / Ekzema yang agak menyesakkan. Masalah beliau sangat sangat memedihkan hati sebab serangan Masalah Eczema / Masalah Ekzema sering terjadi di kawasan muka dan badan. Kerja beliau yang memerlukan berjumpa dengan orang ramai membuatkan beliau tertekan. Yerlah, habis satu muka melarat. Sis F gunakan Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal atau Krim Eczema / Krim Ekzema / Krim Gatal  OzPure dalam seminggu lebih, dah dapat kawal masalah kulit beliau. Tak ada lagi beliau nak segan segan berjumpa orang ramai lepas ni. Krim Eczema OzPure sangat sangat membantu


En "J" pula menggunakan Ubat Eczema / Ubat Ekzema  / Ubat Gatal  OzPure untuk megatasi masalah beliau. Kurang daripada 1 minggu, beliau tidak lagi mengalami masalah kegatalan, dan hanya menunggu untuk kulitnya sembuh sempurna seperti asal. Krim Untuk Eczema / Krim Untuk Ekzema  / Krim Gatal  OzPure sangat sangat membantu
Adik S berjaya mengatasi masalah kulit beliau kurang daripada 1 minggu juga. Tidak lagi beliau perlu untuk bersusah payah menukar pakaian setiap kali rasa gatal tiba untuk elakkan baju beliau kotor terkena nanah. Hanya dengan Krim Untuk Eczema / Krim Untuk Ekzema  / Krim Gatal OzPure - Mudah Selamat & Organik"Z" ni pulak kena masalah KOMBO terus. Masalah Eczema / Masalah EkzemaLuka Diabetik , & Kudis. Gatal tak usah cakaplah... Dah habis melarat lah orang kata. Dua hari sekali kena singgah Klinik Kesihatan utk buat dressing, utk elak masalahnya lebih teruk. Habis berbagai krim dia cuba, daripada yang ada bahan kimia, sampailah yang organik, semuanya tak berkesan. Lepas guna Ubat Eczema  / Ubat Ekzema / Ubat Gatal  atau Krim Eczema / Krim Ekzema / Krim Gatal OzPure, masalah dia semakin terkawal. Sikit demi sikit kulitnya sembuh. Sekarang dia hanya perlu jaga makan saja, tak lagi perlu ke Klinik Kesihatan untuk buat dressing. Krim Untuk Eczema / Krim Untuk Ekzema OzPure sangat sangat membantu

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
Ribuan pengguna Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal atau Krim Eczema / Krim Ekzema / Krim Gatal OzPure Skin Cream telah berjaya merawat dan mengawal masalah mereka. 


ANDA MAHU JADI SEPERTI MEREKA? 

MUNGKIN KALI INI GILIRAN ANDA PULA UNTUK PULIH. 

ORANG LAIN BOLEH, KENAPA TIDAK ANDA?


APA PERKARA YANG PALING PERLU DIELAKKAN BILA MASALAH ECZEMA / MASALAH EKZEMA MENYERANG ?


JANGAN SESEKALI MENGGARU BAHAGIAN YANG TERJEJAS

 


 Mungkin pada waktu siang, di mana kita lebih sedar, kita boleh mengawal daripada menggaru. Tetapi bagaimana dengan pada waktu malam, sewaktu kita sedang tidur? Tanpa sedar, anda akan berasa kegatalan dan menggaru kawasan terjejas. Ini lebih teruk lagi pada kanak-kanak yang mempunyai kulit yang lebih nipis.


Kita berhak untuk mendapatkan tidur yang lena cara yang TERBAIK  untuk mengawal masalah kegatalan ini, terutamanya pada waktu malam, ialah dengan menggunakan:

" KRIM ECZEMA / KRIM EKZEMA  / KRIM GATAL atau UBAT ECZEMA / UBAT EKZEMA / UBAT GATAL"


Sebelum anda memilih apa-apa Krim Eczema / Krim Ekzema / Krim Gatal atau Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal, ada beberapa kriteria yang perlu anda pastikan


Bahan Digunakan adalah Semulajadi

Anti Bakteria & Kulat 

Menghilangkan Kegatalan 

Melembapkan Kulit


Semua kriteria ini terdapat dalam satu produk yang ingin saya SYORkan kepada anda

Dengan pengalaman dalam bidang Terapi Ozon lebih 15 tahun di Malaysia,

kami telah berjaya menemukan satu formula khas

untuk membantu anda mengatasi masalah ini


"PURE & ORGANIC OZONATED OLIVE OIL"

Dengan Kesan Tri-Tindakan

Anti Bakteria & Kulat

Melegakan Kegatalan

Menyembuhkan Kulit Bermasalah


Apa yang membuatkan OzPure Skin Cream begitu berkesan?Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal atau Krim Eczema / Krim Ekzema / Krim Gatal  OzPure® Skin Cream merupakan satu krim eczema topical homeopati berasaskan penemuan sains yang dihasilkan dengan cara menggabungkan bahan-bahan semulajadi dengan teknologi ozon yang dapat melegakan pedih gatal, mengurangkan radang untuk bermacam macam masalah, dan membekalkan kelegaan pada masalah kulit yang rosak.


ANTI-BAKTERIA, KELEGAAN TANPA BAHAN TERLARANG – Apabila disapu, Ubat Eczema / Ubat Ekzema  OzPure Skin Cream akan melawan bakteria dan kulat pada kawasan kulit terjejas. Patogen inilah yang mengakibatkan jangkitan pada kulit terjejas Masalah Eczema / Masalah Ekzema . Dengan menyapu Ubat Eczema OzPure Skin Cream, ia akan mula untuk melegakan dan menghilangkan symptom eczema ini. Bahan penyembuhan kami ini tidak mengandungi sebarang BAHAN KIMIA atau antibiotik.


MENGURANGKAN RADANG, KEGATALAN, PEDIH GATAL DAN TAK SELESA – Kandungan semulajadi homepati pada Ubat Eczema OzPure Skin Cream ini dapat memberi kelegaan untuk mengurangkan radang dan melegakan kegatalan, pedih gatal,dan tak selesa. Setiap kandungan OzPure Skin Cream dipilih berdasarkan rekod saintifik dan hasil penyelidikan klinikal dalam memberikan hasil yang sempurna dalam terapi kulit.


MEMBANTU KULIT ROSAK DAN MENGELAKKAN KESAN PARUT – Apabila kulit semakin rosak, aka nada potensi untuk kulit berparut atau bengkak kekal. Ubat Eczema OzPure Skin Cream dapat meransang pergerakan darah dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit yang baru dan menghalang parut daripada terhasil.


MUDAH, SELAMAT, TIDAK MENYAKITKAN DAN TIADA KESAN SAMPINGAN – Tidak seperti produk lain, Ubat Eczema OzPure Skin Cream tidak mengandungi bahan kimia atau sebarang kesan sampingan. Ianya 100% semulajadi dan boleh digunakan oleh seisi rumah. 


Ubat Eczema OzPure melembutkan sisik keras kulit dan sekaligus merangsang pembuangannya


Ubat Eczema OzPure mengurangkan keradangan dan kegatalan serta mempunyai kesan penyejukan pada kulit


Ubat Eczema OzPure menormalkan pergerakan mikro darah sekaligus melancarkan penerimaan kulit terhadap vitamin & mineral


Bahan - Bahan & Khasiat Kandungan Ubat Eczema / Ubat Ekzema / Ubat Gatal  OzPure Skin Cream


Minyak Zaitun Asli 

Mengandungi tiga jenis anti oksidan terbaik iaitu Vitamin EPolyphenols & Phytosterols 

 Yang dapat bertindak sebagai agen

Anti Penuaan, 

Mengekalkan kelembutan pada kulit, 

Melindungi daripada sinaran ultra violet 

Menghalang serangan bakteria pada kulitGas Ozon (Oksigen Aktif) 

Lengkap dengan tindakan 

Meransang penyembuhan kulit rosak, 

Membersihkan kulit daripada jangkitan bakteria & kulat.


Cera Alba (BeesWax)

Anti Bakteria & Anti Kulat

Berfungsi untuk membuat  lapisan perlindungan pada kulit  

Mengekalkan kelembapan tanpa menutup liang roma kulit.


Vitellaria Paradoxa (Shea Butter)

 Bertindak sebagai

Agen Penyembuhan pada kulit &

Melindungi kulit daripada serangan Bakteria & Kulat

Anti Bakteria & Anti Kulat


Ekstrak Mentha x Piperita (Extract Peppermint)

 Melegakan radang pada kulit yang bermasalah  

Menyejukkan radang kulit

Meransang penyembuhan  sel kulit

merangsang pembentukan sel kulit baru


Ekstrak Vitamin E (natural & organic) 

Menyegar & Membersihkan kulit  

Melembab & Melembutkan kulit


PENGIKTIRAFAN


Diperakui Keberkesanan Terhadap Penyembuhan Masalah Eczema

Pertubuhan Pengamal Perubatan Ozon Malaysia

(PPPOM)KRIM ECZEMA OZPURE adalah ORGANIK

TIDAK Mengandungi BAHAN KIMIA.

Tahukah Anda, pada bekas krim mengandungi bahan kimia terdapat beberapa AMARAN yang meragukan?

Yerlah, Penggunaan yang berterusan tanpa kawalan akan menyebabkan kesan sampingan yang menakutkan!

Menipiskan Kulit

Menggangu Kestabilan Hormon Badan

Menipiskan Saluran Darah

Merosakkan Hati

Merosakkan Buah Pinggang

dan macam macam lagi.


Produk OzPure adalah alternatif kepada pesakit eczema kerana ianya bebas bahan  kimia berbahaya yang biasanya digunakan untuk merawat. Bagaimanapun, OzPure bukan ubat yang boleh terus menyembuhkan kerana ia perlu melalui tahap dalam proses rawatan. Jadi anda perlu bersabar untuk pulih sepenuhnya.


Anda ada 2 pilihan untuk merawat Masalah Eczema anda / tersayang

Gunakan ubatan yang mengandungi bahan-bahan yang boleh merosakkan kulit anda dalam tempoh jangka panjang atau bersabar.

ATAU

Guna dan amalkan OzPure dengan Istiqomah, Konsisten dan Sabar. Tawakkall.


Buatlah pilihan bijak untuk masa depan anda & keluarga anda.


TESTIMONI LAGI


Sis ni belikan untuk adik dia yang ada masalah Bisul, alih alih dia pun guna sekali untuk masalah Kutu AirKrim Eczema OzPure ni pelbagai kegunaannya tau. Terus sis ni jadikan krim ni produk HARUS ada kat rumahnya. 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.


MENGAPA ANDA HARUS MENDAPATKAN OZPURE ?


[✔] Kelegaan Pantas

OZPURE® bertindak dengan sistem badan untuk mengurangkan pedih kesakitan dan radang. Kombinasi bahan kandungan yang unik dapat meransang peredaran darah untuk memulihkan kulit, dan kesan gatal dengan pantas, disamping melawan serangan jangkitan bakteria dan kulat. Pengguna yang merawat eczema dilaporkan dapat melihat perubahan & kelegaan dalam masa beberapa jam. Bahan kandungan yang tulen dan asli sangat membantu untuk melegakan kepedihan dan kegatalan disamping memulihkan keadaan kulit dalam proses penyembuhan eczema.

[✔] Bahan Semulajadi, Oksigen Aktif ( Ozon ) Gred Perubatan

OZPURE® merupakan hasil gabungan bahan bahan semulajadi yang berkualiti tinggi. Krim Homeopati Ber Gred Perubatan kami menggabungkan bahan semulajadi ( Minyak Zaitun "Cold Pressed" & Oksigen Aktif Ber Gred Perubatan (Ozon).

Antara kandungan lain termasuk:

Cera Alba

Vitellaria Paradoxa

Mentha x Piperita

Vitamin E

[✔] Penghantaran Transdermal (Antara Lapisan Kulit)

OZPURE® menggunakan bahan semulajadi yang membuatkan penghantaran transdermal sangat efektif dengan cara menggabungkan Minyak Zaitun (Cold Pressed) dan bahan bahan penyembuhan yang lain, sekaligus membuatkan OZPURE® sangat efektif dan pantas-bertindak. Minyak Zaitun mempunyai kesan pelembapan dan kesan pemulihan yang sangat efektif, dan dapat menembusi kulit lebih baik daripada bahan lain, menjadikan minyak zaitun antara agen penyembuhan terbaik. 

[✔] Pelbagai Kegunaan

Selepas beberapa lama, banyak testimoni yang kami terima daripada pengguna OZPURE®, kami mendapati lebih banyak lagi kegunaan OZPURE®. Formula unik kami dapat membaharui, menyegarkan, dan merawat bahagian kulit yang terjejas, kepedihan, tidak selesa, masalah kulit yang tidak menyenangkan, termasuk kesan luka kecil dan kesan terbakar, lebam, ulser, gigitan serangga dan yang lebih teruk seperti jerawat, eczema, psoriasis, dan jangkitan bakteria.

[✔] Selamat

OZPURE® adalah sangat selamat dan boleh digunakan seisi keluarga tanpa perlu risaukan kesan sampingan.

[✔] Kesan Dilihat Seawal 3-14 Hari dengan penggunaan berterusan

[✔] Harga Mampu Milik

[✔] Menerima pengiktirafan Pertubuhan Pengamal Perubatan Ozon Malaysia (PPPOM)

[✔] Produk terbaik hasil formulasi daripada teknologi German.

[✔] Dihasilkan oleh sekumpulan pakar dalam bidang terapi Ozon.

[✔] Jenama yang telah dipasarkan di klinik terapi ozon serata Malaysia.

INSYAALLAH, KAMI BANTU ANDA RAWAT ECZEMA SEAWAL 3-14 HARI,

 TANPA BAHAN TERLARANG, DENGAN KOS MAMPU MILIKJANGAN terus PERCAYA CAKAP KAMI !
TENGOK SENDIRI kesan krim eczema / Ubat Gatal ozpure ini !

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Siapakah Formulator OZPURE?

Krim Eczema OZPURE telah diformulasikan oleh Pakar dalam bidang Terapi Alternatif Ozon yang berpengalaman selama lebih 15 tahun. Pakar kami telah berjaya merawat berbagai masalah berkaitan kulit, daripada jerawat, sehinggalah ke Eczema & Psoriasis. Proses gabungan Minyak Zaitun, Vitamin E dan Gas Ozon yang dilakukan sehingga lebih 3 minggu ini dihasilkan khas untuk pesakit di pusat rawatan terapi ozon kami, tetapi atas saranan pesakit kami yang sudah tamat rawatan dan mahukan produk ini, kami mula letakkan produk minyak ozon ini di pasaran.
Anda dah sedia untuk mendapatkan OzPure Skin Cream?1 Unit: RM 90.00  (JIMAT RM30.00)
2 Unit : RM 170.00 (JIMAT 80.00)
3 Unit : RM 210.00 (JIMAT 150.00)

HARGA INI SAH SEHINGGA 30 MARCH 2017

 LAGI CEPAT ANDA BERTINDAK LAGI BAGUS

Satu nilai yang tidak dapat dibandingkan apabila Kegatalan anda Sembuh dan Tak Kembali Lagi. Hidup Bebas TANPA ECZEMA!

Jadi isi butang tempahan dan tempahlah OzPure anda sekarang.


Sehari anda bertangguh bermakna anda sedang menyesakkan dan menyusahkan diri anda sendiri. Hari-hari mengeluh masalah kulit tetapi tiada tindakan positif yang diambil.


FAQ:

 1. Adakah OzPure Skin Cream dapat merawat / mengawal masalah kulit yang lain? ->> Ya, antara masalah kulit lain yang dapat dirawat / dikawal ialah seperti Psoriasis, Kudis, Kurap, Panau, Luka Diabetik, Kutu Air, Kayap, Tapak Kaki Merekah dsb.
 2. Berapa lama perlu saya tunggu sebelum OzPure Skin Cream menunjukkan hasil? ->> Produk ini bukanlah produk ajaib yang dapat menyelesaikan masalah anda serta merta, namun demikian, terdapat ramai pengguna kami yang mengatakan masalah mereka dapat dikawal / dirawat kurang daripada 24 jam. Faktor lain seperti jenis masalah dan jenis sensitiviti kulit juga harus diambil kira.
 3. Apa langkah-langkah keselamatan yang harus diambil apabila menggunakan OzPure Skin Cream? Adakah ada kemungkinan terjadi kesan sampingan selepas menggunakan produk ini?  ->> Produk ini selamat, senang untuk digunakan terhadap masalah masalah kulit yang berlainan. Kami menggunakan bahan-bahan organik yang berkualiti dan bebas bahan kimia. Sehingga ke hari ini, tiada sebarang aduan berkenaan kesan sampingan yang timbul daripada penggunaan produk ini. Namun demikian, kami ingin memberi ingatan yang mana seperti produk produk rawatan kulit yang lain, jika keadaan kulit anda berkekalan atau semakin teruk, anda diminta untuk terus pergi berjumpa pakar perubatan. Diingatkan juga, walaupun produk ini selamat untuk kanak-kanak, sila pastikan produk ini diguna pakai dibawah pengawasan orang dewasa.
 4. Apakah cara yang paling sesuai untuk menggunakan OzPure Skin Cream ? ->> Terdapat arahan cara penggunaan untuk jenis jenis masalah kulit berlainan di dalam kotak bungkusan produk ini. 

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini. Namun demikian, ianya ialah hasil persendirian dan hasil selalunya berlainan. Kami tidak menuntut yang ia adalah hasil tipikal yang akan dialami semua penggunaPermintaan pulangan semula akan dilakukan selepas pihak kami mengenal pasti kenapakah produk tidak berkesan. 


Lagi lambat anda bertindak, lagi sengsara hidup anda angkara Kegatalan.

  Bertindaklah sebelum Eczema bertambah melarat. Isi borang tempahan sekarang.


  Rebut Harga PROMOSI SEKARANG!


  JANGAN BERTANGGUH LAGI. DAPATKAN KRIM ECZEMA / KRIM GATAL OZPURE SEKARANG JUGA.

  LAGILAMA ANDA BERTANGGUH LAGI MELARAT MASALAH ECZEMA / GATAL ANDA ATAU ORANG-ORANG YANG ANDA SAYANGI.  

  TAK PERLU  TUNGGU  GAJI.

  TAK PERLU BERFIKIR PANJANG.

  KALAU ANDA TAK SANGGUP  LAGI HIDUP  ANDA  DIHANTUI  AZAB  ECZEMA SEPANJANG  MASA,

  ,ANDA HARUS BUAT KEPUTUSAN SEKARANG.

  TIDAK RUGI MELABURKAN RM90

  SEBAB INSYAALLAH OZPURE  MAMPU MEMBANTU ANDA MENGATASAI MASALAH GATAL KULIT . ECZEMA YANG ANDA DERITAI SELAMA INI. 


  CARA BUAT TEMPAHAN

   WhatsApp 

  ((((( OZPURE ))))) 

  ke 013 784 3044 


  ATAU


  ISI BORANG DI BAWAH