REMDII SENSITIVE - KRIM PELEMBAB KULIT NANO

REMDII SENSITIVE - KRIM PELEMBAB KULIT NANO

REMDII SENSITIVE

 KRIM PELEMBAB YANG MELEGAKAN GEJALA EKZEMA


To order: 

SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)



To order: 

SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)




 KKM NOT170601629K  

1 Jar = 250 Grams

RM150 + RM10 Poslaju (RM160.00)


To order: 

SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)


 

NO Steroid

NO Fragrance

Formulated by UPM researchers (Professors & PhDs)  

Patented Technology

LULUS KKM (NOT170601629K)

 

To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)



Remdii Sensitive is a preservative free, steroid free and fragrance free formulation containing 4 important natural bioactives such as the full spectrum tocotrienols, tocopherols, carotenoids and vitamin C. Tocotrienols and tocopherols have potent anti inflammatory properties needed by eczema sufferers. The patented and award winning technology allows the bioactives to penetrate to the dermal layer of the skin to do the repair while good lipids help to heal and seal the skin against moisture loss.


To order: 

WhatsApp < REMDII EKZEMA > ke 013 784 3044
 WhatsApp < REMDII EKZEMA > ke 013 784 3044

To order: 

SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)

Klik >>> www.wasap.my/+60137843044/REMDII





TESTIMONI


TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)



TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)



TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)


TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)




TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)

COD Bangi, Putrajaya, Serdang, Malaysia

-----------------------
We are glad to share yet another good news from a mother after using Remdii Sensitive.
.'Saya adalah seorang ibu yg seperti semua, risau sangat kepada anak sy yg berumur 13 menghidapi penyakit ekzema selama setahun lebih. Puas sy mencari ubat yg boleh mengurangkan ekzema utk anak sy selepas ubat yg digunakan selama setengah tahun tu saya stop guna sebab mengandungi steroid. Dengan Keinginan dan izinNya, dpt juga cari ubat Remdii sensitive melalui berita di Bernama. Lalu sy contact dgn Min2 dan betapa terharunya sy apabila Min2 hantarkan krim kpd sy sendiri atas sebab kecemasan nak guna krim Remdii. Selepas beli krim tu, 3 hari digunakan telah nampak perubahan yg positif. Anakku tidak lagi mengaru-garu pada bahagian yg ada ekzema tu. Kemerahan pun telah kurang dan kering sudah bahagian ekzema tu. Terima kasih banyak2 kpd kumpulan professionals yg bertungkus-lumus mengaji krim yg begitu memanfaatkan semua. Sy harap perubahan yg lebih positif boleh dikesan dari penggunaan krim ini. Sekian terima kasih. #dari seorang ibu yg merasa relif dari bebanan eksema anak'


 TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)
--------------------------
Assalamualaikum and salam sejahtera, this is my second posting. In my first post I shared a picture of my son's toe. His skin was so tight that the skin broke when he hit the edge of a chair. After using Remdii, his toe was showing signs of improvement but then it began weeping....in which I introduced a purple solution which is potassium permanganate ( I hope my memory serves me well). It was prescribed to me when my skin was weeping to help dry up the weeping section and I thought that if it worked for me, it might do the same trick on my son. He has since then soaked his toe twice but it did not help. Remedii is still being applied but to no improvement. I am wondering what sort of crisis is my son going through because the eczema does not seem to want to show signs of subsiding.



TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)
--------------------------

"Sudah lama tak update tentang perkembangan Eczema anak bongsu saya Zaryne.

8 April, kali pertama berjumpa Dr Hafiz Sulaiman sebagai ikhtiar nak merawat eczema Zaryne yg tiba flare up, weeping seluruh kaki hingga ke pangkal peha dan sebahagian tangan.
Saya suspeks Zaryne punya eczema flare for 1st time in her 6years of life dan she constipated berpunca dari Antibiotik yg banyak dia ambik sewaktu warded for one night due to Influenza A.
9 April kami sekeluarga mulakan diet Gluten/Sugar/Dairy Free. Selain itu kami juga tidak boleh mengambil bayam, dried fruits, ripe fruits, banana, papaya, Nightshade veggies, Olive oil, Madu, Oregano Oil, Caffeine, soy product(fermented/non fermented) for 6 weeks. We started taking Redoxamin- a combination of Vit C, Organic Apple & Curcumin as a supplement to repair our guts lining.
Eczema first week treatment tu keluar byk lagi, we took it as healing crisis. Gatal tgh2 mlm jangan cerita. Saka gatal ni mmg keluar antara pukul 2-4pagi. Mmg Zaryne tak boleh tidur, mommy pun tak tidur sbb nak kena comfortkan Zaryne dan prevent her dari garu2 tempat2 gatal tu so the eczema didnt get worse.
At this time mmg consistently sapu VCO. Bayangkan 1L botol VCO tu last for one week je sapu pada kaki tangan Zaryne shj.
Masuk minggu ke-3 dan ke-4 nampak byk improvement. Kawasan yg flare dan gatal2 dah berkurang. Cuma she still constipate. Imagine in 8 weeks she only pass stool 2X only.
23 May follow up dgn Dr Hafiz. Waktu ni, eczema mostly dah clear. Just a small area masih merah2 sikit2, di atas tapak kaki. 
At this stage, we will start introduce food yg kami tak boleh makan dulu for her body to slowly adapt, dan to identify if any specific foods cause her allergies.

We reduce Redox to 1X daily and Zaryne start taking Lacto GG probiotic 1/2 capsule once every 2 days.
We started using Moogoo MSM cream to replace VCO. Zaryne reacts positively to Moogoo Cream.
Eczema d atas tapak kaki masih ada merah2 kecil. Didnt go off completely. She still wakes up around 2pm, once we top up cream on her skin, she went back to sleep.
On the 12th Jun, I totally stop redox and gave Zaryne 1/2capsule Lacto GG daily. I realized that if her constipation prob didn't get better, the eczema wouldn't heal totally.
19 Jun, bought Remdii Cream from Mr Hishamuddin ( my ex- MRSM Berseri teacher), new formulation cream for Eczema formulated by Prof OM.Lai from UPM. I started using it 2X daily, in the morning and before bed. Daytime, I top up with Moogoo MSM cream if necessary. Zaryne still on Gluten/Dairy/Processed Sugar Free diet.
To date after 2 weeks of Remdii and 3 weeks on Lacto GG probiotic, 1/2 capsule daily, Alhamdulillah.... constipation issue Gone! And Eczema almost clear and no more redness. Zaryne skin pun more supple and moist. Dark scars also lighten up. No more drama after midnight. Its a sound sleep for us finally.
Food wise... I tried given her food with gluten, dairy (choc), so far Alhamdulillah. No allergies reaction.Haven't tried seafood yet, but before this she has no allergies towards seafood. But, we are yet prepared to introduce seafood into her diet. We need a good break. Hihi...
So this is the latest pic on Zaryne Eczema. I wud say 90% recover with No new eczema spots.
Thank you Allah for answering all my prayers and send us people that could help us with our challange. We are bless! Its a long journey, but we learn a lot from it."



TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)
---------------------
Kita terima satu lagi testimony sari Roslina bt Anang sari Dungun Terengganu.
Hello ..sorry sgt sbb lambat reply.. 
Saya agak busy musim perayaan bgini.btw..cream remdii ni sgt baik buat anak saya. Pd pndapat sya.dan Sebabnya :-

1. Anak saya sapu pd pelipat lengannya yg mmg ada gatal2 kemeragan sewaktu balik dr hostel minggu lepas.
Slpas 2 hr mmg nmpk kesannya..kesan gatal hilang..kulit bersih dan putih...especially rasa lembut bila kita sentuh kulitnya..

2. Area muka juga saya sapukan cream ni..mmg ada perubahan dr sehari ke sehari. Kulit menjdi licin.. Keruping semakin hilang dan masuk hari ke 3..warna kulit menjadi sekata..radang semakin hilang.
3. Area telinga pula yg kebiasaanya sering ada keruping sbb keluar air bisa sbb garu juga telah hilang. Kulit bahagian cuping bawah telinga mnjadi lembut kembali..pulih dr rasa kasar dan rasa tebal dibahgian cuping telinga.
4. Pd pendpat sya..cream remdii sgt bagus utk pengidap eczema. Ia dpt mengawal radang yg sedang merah, menghilangkan keruping, kulit gelupas atau bersisik dan menjadikan kulit lebih licin, lembut dan menghalang eczema dr terus meradang.


TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)

TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)



TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)

TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)

TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)

TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)

TESTIMONI REMDII SENSITIVE
(KKM NOT 170601629K)
To order: 
SMS/WApp 013 784 3044 (Dr.Lid)
Klik >>> www.wasap.my/+60137843044/REMDII
COD Bangi, Putrajaya, Serdang, Malaysia


VIDEO
https://www.facebook.com/remdiisensitive/videos/320549081708579/

To order: 

WhatsApp < REMDII EKZEMA > ke 013 784 3044
 WhatsApp < REMDII EKZEMA > ke 013 784 3044



-DR. LID-

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
REMDII
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau